Loading...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΡΙΚΑΛΑ - 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ.


Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων απέστειλε επιστολή προς τα μέλη του σχετικά με τις δράσεις του Συλλόγου σύνδεσης της τοπικής αγοράς με τον ‘’Μύλο των Ξωτικών’’. Η επιστολή έχει ως εξής:
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Ο “Μύλος των Ξωτικών” έχει αλλάξει τα δεδομένα στην πόλη μας. Κατάφερε να κάνει τα Τρίκαλα “προορισμό” για όλες τις εποχές του χρόνου και να τα καταστήσει “πρωτεύουσα των Χριστουγέννων” προσελκύοντας το ενδιαφέρον ταξιδιωτών από όλη την Ελλάδα.
Και για τη φετινή περίοδο οι ενδείξεις (κρατήσεις σε Ξενοδοχεία και οργανωμένες εκδρομές) άλλα και η εικόνα της πόλης τα δύο προηγούμενα Σαββατοκύριακα μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως οι επισκέπτες στα “Χριστουγεννιάτικα Τρίκαλα” θα είναι πολλοί και το ρεκόρ επισκεψιμότητας του προηγούμενου έτους θα καταρριφθεί.
Γι΄ αυτό το λόγο ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων συνεχίζει να πραγματοποιεί με τον Δήμο Τρικκαίων και την e-trikala κοινές δράσεις σύνδεσης της τοπικής αγοράς με τον “Μύλο των Ξωτικών”.
Έτσι έχετε τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από τα παρακάτω.
1η Δράση: Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων σας παρέχει δωρεάν κουπόνια που θα μπορείτε να τα προσφέρετε στους πελάτες σας με τις αγορές τους από την επιχείρησή σας. Τα κουπόνια θα αντιστοιχούν σε αναμνηστικά δώρα που θα παραλαμβάνουν από τη γραμματεία του Μύλου.
2η Δράση: Οι επιχειρήσεις μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τα εισιτήρια των παιγνιδιών του “Μύλου των Ξωτικών” σε προνομιακή τιμή (από 3 ευρώ σε 1 ευρώ).Σκοπός και αυτής της δράσης είναι να παρέχονται ως δώρο στους πελάτες σας με τις αγορές τους από την επιχείρησή σας. Το ύψος των αγορών που θα προσφέρετε τα κουπόνια και τα εισιτήρια θα το ορίσετε εσείς.
Είναι πεποίθησή μας πως η τοπική αγορά μπορεί να διεκδικήσει και να ωφεληθεί ακόμη περισσότερο ειδικά κατά αυτή την περίοδο των Χριστουγέννων. Με δεδομένο πως και το 2019 ήταν ακόμα μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, σας καλούμε να στηρίξετε και αυτή τη δράση προκειμένου να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία που παρουσιάζεται.
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να καλείτε τη γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου στο 2431076334.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ